NOUA COLECȚIE DE ELECTROCASNICE ÎNCORPORABILE HOTPOINT

Noua colecție de electrocasnice
încorporabile Hotpoint

Funcții actualizate, performanțe extraordinare și design autentic caracterizează toate aparatelele încorporabile din noua colecție Hotpoint, concepută pentru persoanele care doresc să exploreze noi dimensiuni de gust și vor ca bucătăria lor să capete o notă de stil unic, exclusiv și personal. Într-un cuvânt, o emoție și o experiență diferite de fiecare dată.

 • CUPTOARELE ÎNCORPORABILE

  Gătitul devine o nouă experiență a gustului. Noile cuptoare electrice Hotpoint asigură rezultate excelente datorită unei multitudini de tehnologii avansate care vă permit să vă exprimați creativitatea în bucătărie.

  EXPLORAȚI

 • CUPTOARELE PE ABURI ÎNCORPORABILE

  Performanță și flexibilitate pentru a găti sănătos. Noul cuptor cu abur incorporat garantează o coacere extrem de delicată care nu modifică structura moleculară a alimentelor, dar păstrează elementele nutritive ale acestora.

  EXPLORAȚI

 • PLITELE PE GAZ ÎNCORPORABILE

  Căldură uniformă pentru a spori aroma fiecărei rețete. Noua plita încorporabilă pe gaz asigură o distribuire perfectă a căldurii și o coacere mai rapidă.

  EXPLORAȚI

 • PLITELE VETROCERAMICE, PE INDUCȚIE ÎNCORPORABILE

  Rezultate extraordinare grație controlului total al căldurii. Plita HD pe inducție suprafață flexibilă asigură rezultate excelente, garantând căldură constantă, uniformă, coacere rapidă și libertate maximă de gestionare.

  EXPLORAȚI

 • HOTELE DE BUCĂTĂRIE

  Plăcerea de a te exprima liber în bucătărie. Noua hotă Hotpoint absoarbe mirosurile fără a face zgomot. Filtrul hotei cu performanța unei hote aspirante înregistrează rezultate fără egal pe această piață.

  EXPLORAȚI

 • CUPTOARELE CU MICROUNDE ÎNCORPORABILE

  De la aperitive la deserturi: meniuri perfecte în doar câteva minute. Noul cuptor încorporabil cu microunde garantează o coacere unică, savuroasă pentru toate felurile dvs. de mâncare, grație programelor adecvate oricărui tip de rețetă.

  EXPLORAȚI

 • FRIGIDERELE ÎNCORPORABILE

  Originea prospețimii. Cu noile frigidere încorporabile sunteți sigur că mâncarea va avea același gust proaspăt ca în prima zi și natural în totalitate: mai puține deșeuri, mai multă stare de bine.

  EXPLORAȚI

 • MAȘINILE DE CAFEA ÎNCORPORABILE

  Lapte și cafea din belșug. Noua mașină de cafea încorporabilă poate face nu numai un espresso perfect, dar și un capuccino italian cremos, cafea cu lapte și latte macchiato datorită programelor automate simple. Design-ul mașinii se îmbină perfect cu celelalte aparate din gamă pentru a crea un stil unic în bucătăria dvs.

  EXPLORAȚI