Menține PROSPETIMEA DIN PRIMA ZI PÂNĂ LA 14 ZILE

Menține PROSPETIMEA DIN PRIMA ZI PÂNĂ LA 14 ZILE

Noua combină revoluționară include tehnologia PROASPEȚIME CA IN PRIMA ZI ce menține prospețimea din prima zi timp de până la 14 zile.

Tehnologia utilizează o serie de caracteristici inovatoare, inclusiv Controlul precis de temperatură, Sertarul Ultra Fresh, Oxigen Activ și Zona 3-în-1 pentru a asigura conservarea optimă a alimentelor, păstrând calitatea originală și prospețimea alimentelor pentru mai mult timp - pentru că ne plac alimentele la fel de mult ca și tine.

OXIGEN ACTIV 2.0

Prospețime ca în prima zi pentru mai mult timp
Tehnologia Oxigen Activ contribuie la menținerea prospețimii alimentelor pentru mai mult timp prin eliberarea moleculelor tri-oxigen (O³) în frigider ori de câte ori se deschide ușa.

Aceste particule O³ înhibă creșterea bacteriilor cu până la 90% și neutralizează mirosurile cu până la 70%, oferindu-vă prospețimea din prima zi timp de până la 9 zile în întreaga cavitate a frigiderului.

Inhibă dezvoltarea bacteriilor cu până la 90%, reduce mirosurile neplăcute cu până la 70%

SERTARUL ULTRA FRESH

Extinde prospețimea fructelor și legumelor
Sertarul inovator super izolat reglează și menține nivelul optim de umiditate (80%), necesar fructelor și legumelor proaspete. Nivelul de umiditate poate fi setat manual, în funcție de tipul alimentelor pe care le stocați. Acesta dispune, deasemenea de un separator mobil cu Filtru Activ Fresh care vă oferă spațiu flexibil pentru a stoca diferite tipuri de produse alimentare.

FILTRU ACTIVE FRESH
Etilena este o substanță naturală produsă de anumite fructe în timpul procesului de maturare. Filtrul Active Fresh absoarbe etilena produsă de fructe pentru a ajuta la menținerea prospețimii din prima zi a alimentelor sensibile la etilenă, cum ar fi legumele, timp de până la 13 zile.

ZONA 3-ÎN-1

Un sertar cu 3 funcții pentru a prelungi durata de viață a alimentelor mai mult timp, oferind prospețimea din prima zi timp de până la 7 zile. Alegeți de la 1 la 3 funcții dedicate;

SUPER RĂCIRE +
Un impuls de aer rece ce scade temperatura alimentelor de la + 70 ° C până la + 3 ° C, într-un timp de mai puțin de 30% *. * Versus același produs fără SUPER RĂCIRE + funcție

MODUL RĂCIRE
Un flux de aer delicat foarte rece ce garantează constant temperatura ideală (în jur de 0 ° C) pentru a conserva carnea proaspătă și peștele.

DECONGELARE SIGURĂ
Dezgheață alimentele la o temperatură scăzută controlată (<4 ° C), prevenind dezvoltarea bacteriilor și evitând deteriorarea țesutului pe parcursul procesului de decongelare.

PRECIZIA CONTROLULUI TEMPERATURII

GARANȚIILE PREZENTĂRII MÂNCĂRII OPTIME

Cu ajutorul Controlului precis al temperaturii, obținut datorită compresorului invertor Flux Multiplu, aerul rece cirulă pe întreaga suprafață a frigiderului și congelatorului, oferind o temperatură constantă cu + sau -1 ° C.

Controlul precis al temperaturii, combinat cu sertarul Ultra Fresh, menține prospețimea din prima zi timp de până la 14 zile, păstrând calitatea originală a alimentelor.

PERFORMANȚĂ PESTE AȘTEPTĂRI

SPAȚIU EXTINS DE DEPOZITARE
Structura îmbunătățită oferă până la 20% mai mare capacitate de stocare

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ
Consum redus de energie, performanță ridicată și eficiență

NIVELURI SCĂZUTE DE ZGOMOT
Super Silențiozitate - atât de liniște încât cu greu îl vei auzi, cu un nivel de zgomot mai scăzut de 37dB (A)

ELEGANT & DESIGN FUNCȚIONAL

GESTIONAREA SPAȚIULUI INTERN
Maximă flexibilitate și organizare pentru a stoca orice tip de alimente.

ILUMINARE CU LED
Iluminare cu LED alb pentru o mai bună vizibilitate în fiecare colț al frigiderului.

RAFTURI GLISANTE
Rafturile glisante vă ajută să vă organizați și să accesați cu ușurință mâncarea. Trageți afară raftul cu până la 12 cm pentru a accesa produsele alimentare poziționate pe partea din spate a frigiderului.

NOUA GAMĂ DE COMBINE DAY 1

PROSPEȚIME DIN PRIMA ZI PÂNĂ LA 13 ZILE

Clasa energetică A +
Frost Free Total
Oxigen Activ 2.0
Zona 3-în-1
Sertarul Ultra Fresh
Filtru Active Fresh
Display electronic
Raftul de vin / Zona
Super Răcire
Super Congelare
4 Compartimente ale Congelatorului

PROSPEȚIME DIN PRIMA ZI PÂNĂ LA 14 ZILE

Energia A +++
Frost Free Total
Controlul precis al temperaturii
Sertarul Ultra Fresh
Filtru Active Fresh
Oxigen Activ 2.0
Zona 3-în-1
Sertarul Ultra Fresh
Super Răcire
Super Congelare
4 Compartimente ale Congelatorului
XH8 T4Z XOJZV
* 14 zile prospețime referitoare la nivelul de drojdie și mucegai prezent în căpșunile proaspete conservate în Combina HD Total No Frost cu Sertar Ultra Fresh, Filtru Active Fresh, Oxigen Activ 2.0 și Control precis al temperaturii (Compresor invertor Flux Multiplu). Apreciere bazată pe rezultatele testului SLG. Numărul de zile va varia în funcție de caracteristicile incluse.