Modul în care oferiți grijă

m-2

TEHNOLOGIILE NOASTRE

Ce doriți să obțineți de la aparatele dvs.? Să facă munca necesară pregătirii hranei, cea care vă influențează timpul liber și vă consumă energia? Sau să vă creeze starea de bine, a casei și a familiei dvs.?

Hotpoint a creat o nouă generație de electrocasnice, capabilă să facă mai multe: să vă citească nevoile, de exemplu, și să vă împărtășească exigențele, delegându-i abilitățile dvs. pentru a atinge acele obiective pe care le așteptați de fapt.

Păstrează mâncarea proaspătă ca în prima zi, gătește ceva special pentru a cina cu un prieten, vă scapă de petele hainei preferate, păstrându-i moliciunea ... Hotpoint știe cât de mult țineți la toate acestea: lucrurile mici fac ca viața să merite să fie trăită și dă valoare fiecărui moment, făcându-l de neuitat.

Datorită tehnologiilor și caracteristicilor inovatoare, aparatele noastre au grijă de dvs., astfel încât dvs. să puteți avea grijă de cei dragi. Cu aceeași pasiune, atenție pentru detalii pe care dvs le acordați fiecărui lucru.
TEHNOLOGIA ACTIVĂ DE SPĂLARE:  Peste 100 de pete îndepărtate la doar 20 °
TEHNOLOGIA ACTIVĂ DE SPĂLARE: Peste 100 de pete îndepărtate la doar 20 °

Spumă Intensă + Tambur dinamic + Încărcare activă: prin combinarea a 3 tehnologii într-o singură funcție, noile mașini de spălat rufe Hotpoint sunt capabile să îndeplinească chiar și cele mai dificile sarcini.

CEA MAI EFICIENTĂ TEHNOLOGIE DE USCARE A HAINELOR. POMPA CU CALDURA
CEA MAI EFICIENTĂ TEHNOLOGIE DE USCARE A HAINELOR. POMPA CU CALDURA

Dispersând mitul că uscătoarele cu tambur nu pot fi eficiente din punct de vedere energetic ... ne permite să introducem tehnologia pompei de căldură; o modalitate nouă, economică de a vă usca hainele, economisind în același timp până la 50% din energie.

GENTLE STEAM:
GENTLE STEAM:

Prin modernizarea metodei tradiționale printr-o atingere specială - aburul - noul cuptor multifuncțional face ca gătitul pâinii, cărnii și peștelui să atingă un nivel de excelență fără precedent.

AFLAȚI MAI MULTE
ACTIVE COOK:
ACTIVE COOK:

4 zone independente cu diferite nivele de temperatură și 63 combinații de gătit: cu plita pe inducție clasa 9, ce exprimă creativitatea și talentul este și mai ușor și mai distractiv.

AFLAȚI MAI MULTE
SPĂLAREA ZONALĂ 3D:  NOUA DIMENSIUNE DE SPĂLARE
SPĂLAREA ZONALĂ 3D: NOUA DIMENSIUNE DE SPĂLARE

3D Zone Wash oferă cu 40% mai multă putere de curățare* în coșul selectat sau, pentru a spăla o încărcătură mai mică de vase, va curăța coșul selectat cu 40% mai multă eficiență energetică**.

AFLAȚI MAI MULTE
ACTIVE OXYGEN: Alimente proaspete ca in prima zi
ACTIVE OXYGEN: Alimente proaspete ca in prima zi

Datorită unui dispozitiv care eliberează oxigenul activ și altor tehnologii exclusive, frigiderele DAY1 mențin prospețimea de prima zi a introducerii alimentului în frigider timp de 13 zile.
Absolut natural.

Hotpoint investește în mod constant în noi tehnologii inovatoare pentru a vă oferi aparate electrocasnice inteligente și elegante. Descoperiți toate tehnologiile disponibile în produsele dvs. Hotpoint.

Închideți

De unde să cumpărați