>

Gama încorporată

hero img

FACEȚI DIN BUCĂTĂRIA DUMNEAVOASTRĂ UN LOC AL AVENTURII

Funcțiile îmbunătățite, performanțele extraordinare și designul autentic caracterizează toate aparatele încorporate din noua colecție Hotpoint, dezvoltate pentru oamenii care doresc să exploreze noi dimensiuni ale gustului și să ofere bucătăriei o notă de stil unic, exclusiv și personal.
Deci este o emoție diferită, o experiență diferită de fiecare dată.
Suita incorporabilă
COACERE
TRĂIȚI ARTA DE A GĂTI CU PASIUNE
TRĂIȚI ARTA DE A GĂTI CU PASIUNE

Hotpoint a proiectat aparate de gătit încorporate, capabile de performanțe de neegalat, oferind o libertate maximă de alegere și posibilitatea de a exprima creativitatea în bucătărie. Cu rezultate excelente de fiecare dată. Noile aparate de gătit încorporate păstrează intacte caracteristicile hranei, sporesc aroma și vă lasă timp pentru o experiență multi-senzorială.

Noile aparate de gătit încorporate păstrează intacte caracteristicile hranei, sporesc aroma și vă lasă timp pentru o experiență multi-senzorială.
RĂCIRE
PĂSTRAREA PROSPEȚIMII
PĂSTRAREA PROSPEȚIMII

Pentru a consuma hrana la câteva zile după cumpărare, trebuie să încetiniți procesul de îmbătrânire. Frigiderele și congelatoarele Hotpoint mențin prospețimea și textura originală a produselor alimentare datorită tehnologiilor superioare de stocare.

ACCESORII DE COACERE
RESPECTAȚI-VĂ
RESPECTAȚI-VĂ

Espresso, cappuccino, latte macchiato, ceai, infuzii și ceaiuri pe bază de plante: cu noua mașină de cafea Hotpoint, puteți obține acel gust perfect pentru barista și puteți personaliza cu ușurință nevoile dvs.

Închideți

De unde să cumpărați