Tavola disegno 1Fill 1Confirm_flagIcon/Appliance/Cooking/LittleIcon/Appliance/Cooling/LittledownloadFill 1Info_textWASHING MACHINEFill 1Tavola disegno 1Risorsa 1Icon_searchIcon_searchwellbeing
MAȘINA DE SPĂLAT RUFE HOTPOINT: ÎNDEPĂRTEAZĂ PESTE 100 PETE LA DOAR 20 °

MAȘINA DE SPĂLAT RUFE HOTPOINT: ÎNDEPĂRTEAZĂ PESTE 100 PETE LA DOAR 20 °

Mașina de spălat Hotpoint elimină cele mai persistente pete printr-un singur ciclu de 20 ° * datorită acțiunii combinate a tehnologiilor Direct Injection și Digital Motion, în raport cu tipul materialelor și al culorilor.

INOVAȚIE TEHNOLOGICĂ ȘI DESIGN

60% MAI MULTĂ PUTERE DE SPĂLARE
10 MIȘCĂRI ANTIPATĂ
ESTETICA FUNCȚIONALITĂȚII
CU O DURATĂ REDUSĂ
DE ACUM FARA BACTERII

Sistemul DIRECT INJECTION

Circuitul de mixare prealabilă a mașinii de spălat rufe transformă detergentul într-o spumă ce este injectată direct în ciclul de spălare, penetrând în adâncime fibrele țesăturilor. În acest mod nu sunt necesare temperaturi ridicate și este suficient un singur ciclu de spălare pentru rufe albe și colorate.

TEHNOLOGIA MIȘCĂRII DIGITALE

Motoarele fără perii ale mașinilor de spălat rufe Hotpoint, echipate cu control inteligent al dinamicii coșului permit o serie de acțiuni studiate pentru tratamentul specific fiecărui tip de pată.

ESTETICA FUNCȚIONALITĂȚII

Linia modernă și atrăgătoare a noii game Hotpoint de mașini de spălat este plină de detalii care, în timp ce îndeplinește fiecare nevoie practică de zi cu zi, subliniază calitatea spectacolului cu un stil unic.
- Un nou mâner ergonomic și mai convenabil de folosit
- Dozator de detergent nou cu indicarea programelor din interior
- Buton nou cu finisaje cromate 

CICLUL TURBO

Grație ciclului ultra rapid, în doar 45 minute și la doar 20° sunt eliminate 40 pete dintre ele mai dificile și mai persistente.

DE ACUM FARA BACTERII

Garnitura de coș, datorită tratamentului special antimicrobian, asigură protecție împotriva mucegaiului și reduce proliferarea bacteriană cu până la 99,9%.