Masini de spalat rufe cu ActiveCare

Masini de spalat rufe cu ActiveCare

ActiveCare din grija pentru hainele tale preferate

Tehnologia ACTIVE CARE

Tehnologia ACTIVE CARE

Cea mai bună în clasă pentru îndepărtarea petelor, tehnologia noastră inovatoare ActiveCare are grija de îmbrăcămintea dvs. prin eliminarea a peste 100 de pete la doar 20 ° C *, astfel încât să puteți purta hainele preferate fără grijă.

ACTIVECARE ÎNDEPARTEAZĂ PÂNĂ LA 100 DE PETE LA 20°C*. IATA CELE MAI COMUNE 5 PETE.

ACTIVECARE ÎNDEPARTEAZĂ PÂNĂ LA 100 DE PETE LA 20°C*. IATA CELE MAI COMUNE 5 PETE.
IARBĂ
IARBĂ
VIN ROȘU
VIN ROȘU
RUJ
RUJ
CIOCOLATA
CIOCOLATA
KETCHUP
KETCHUP
IARBĂ

Fac ce fac și copiii reușesc întotdeauna sa se murdareasca în parc, petele de iarba sunt un coșmar. Însa cu tehnologia inteligentă de îngrijire Active Care, cele mai încăpățânate pete pot fi îndepărtate. Chiar și cele de iarbă.

IARBĂ
VIN ROȘU

Un pahar de vin rosu este ceea ce avem nevoie cu totii după o zi grea de munca, dar acest lux poate fi în curând un coșmar când îți pătează hainele. Cu toate acestea, Active Care elimină această pată, aducându-vă la viață hainele preferate.

VIN ROȘU
RUJ

Orice femeie știe că orice pată de make-up pe hainele preferate este greu de scos la spălat. Cu toate acestea, cu ajutorul tehnologiei noastre Active Care, aceste urme enervante de ruj vor fi eliminate.

RUJ
CIOCOLATA

Indiferent dacă este vorba de ciocolată, înghețată de ciocolată sau prăjitură de ciocolată, cu Active Care puteți elimina cu ușurință aceste pete nedorite la o temperatură scăzută de 20 °C*.

CIOCOLATA
KETCHUP

Ketchup-ul poate fi foarte greu de îndepărtat de pe îmbrăcăminte. Cu mașinile noastre de spălat si tehnologia Active Care cele mai dificile pete pot fi îndepărtate.

KETCHUP
ACTIVE MOUSSE
ACTIVE MOUSSE

Active Mousse asigura un preamestec al apei și al detergentului, cu până la + 60% din puterea de curățare la doar 20 ° C **. Pre-amestecarea apei și al detergentului creează o spuma care este capabilă să penetreze fibrele hainei mai repede, eliminând procesul pre-tratat al spălării.

ACTIVE DRUM
ACTIVE DRUM

Tehnologia Active Drum are un motor cu invertor fără perii care creează 10 mișcări diferite ale tamburului în timpul unui singur ciclu de spălare, fiecare proiectat special pentru a trata o varietate de pete, astfel încât petele să poată fi eliminate din rufele dvs. într-o singură spălare.

ACTIVE LOAD
ACTIVE LOAD

Tehnologia Active Load folosește doar cantitatea potrivită de apă și timpul necesar pentru spălarea perfectă, menținând la minimum consumul de energie. Fiecare fază de spălare, de la începutul ciclului până la clătirea finală, este setată automat pentru a asigura cantitatea minimă de timp, energie și apă utilizată fără a compromite performanța.

ABURI
ABURI

Caracteristicile Active Care Steam, asigură și menține prospețimea și igiena în haine, în modul cel mai natural.

Steam Refresh oferă un ciclu dedicat pentru a împrospăta hainele, în doar 20 de minute, cu aburi care pătrund adânc în țesături. Astfel se optează pentru introducerea aburului direct în tambur la sfârșitul ciclului de spălare, eliminând până la 99,9% din cele mai frecvente bacterii.

* Obținut pe programul Anti Stain (testat pe bumbac) și opțiunea Active Care activată. Exemplu de pete testate: pizza, cafea, cerneală, lapte cu cacao, bronz, noroi.

** Acțiunea detergentului este optimizată deoarece mașina activează preamestecul de la primele faze ale ciclului când este disponibil și menține întotdeauna suspensia detergentului în timpul spălării principale.

*** Până când pictograma "Stop&Add" este aprinsă pe ecran, puteți adăuga articole de îmbrăcăminte fără a compromite performanța de spălare.

Închideți

De unde să cumpărați