>

Răspândește alături de Hotpoint sentimentul de iubire acasă într-un mod sustenabil.Produsele Hotpoint sunt special concepute pentru a fi durabile, având un impact redus asupra mediului înconjurător. Fără a compromite calitatea sau performanța.

De-a lungul timpului, am continuat să dezvoltăm produse și tehnologii inovative pentru a materializa această viziune.

Electrocasnicele Hotpoint, proiectate pentru a te susține în adoptarea unui stil de viață sustenabil

Soluțiile Hotpoint pentru acasă sunt gândite cu atenție și create cu grijă față de nevoile consumatorilor noștri, cu scopul de a reflecta importanța acestora pentru o locuință durabilă și eficientă.

Mașină de spălat rufe cu uscător cu Tehnologia Active Care

Grad de reciclare
90%* din componentele utilizate pentru crearea produselor din gama Active Care pot fi reciclate după utilizare.

*Conform testărilor interne. Pe baza greutății componentelor.

Mașină de spălat vase cu Tehnologia Active Dry

Tehnologia ActiveDry
Performanţă de uscare optimizată cu peste +99%* şi un consum de energie redus cu până la -22%* datorită sistemului Active Dry: permite deschiderea automată a ușii la sfârșitul ciclului de spălare pentru uscarea vaselor în mod natural. Usa se deschide numai atunci cand temperatura scade semnificativ pentru a evita deteriorarea mobilierului din bucatarie.

*Pe baza performanței medii de uscare și a consumului de energie electrică a mașinii de spălat vase incorporabile Hotpoint cu 2 rafturi și Active Dry la sarcină de încărcare mixtă: materiale plastice, sticlă, oțel și porțelan, comparativ cu mașina de spălat vase încorporabilă Hotpoint cu 2 rafturi fără Active Dry. Rezultatele performanței de uscare pot varia în funcție de modelul și sarcina de încărcare a mașinii de spălat vase.

Medalie de aur pentru EcoVadis Sustainability Commitment 2022

EcoVadis, agenția internațională de rating care evaluează performanța companiilor și a lanțurilor lor de aprovizionare pe teme de mediu, sociale și etice, a premiat Hotpoint, ca brand Whirlpool EMEA, cu medalie de aur pentru categoria Ecovadis Sustainability Rating 2022.

Medalia de aur a plasat Whirlpool printre primele 5% dintre companiile globale evaluate și recunoaște angajamentul nostru pe termen lung față de sustenabilitate, protejarea mediului înconjurător și responsabilitatea socială.

Închideți

De unde să cumpărați