Brioșele franceze seamănă cu niște nori mici, deoarece sunt ușoare și fărâmițate. Puteți aprecia gustul delicat al acestora la orice masă. Încercați-le ca atare sau folosiți-le ca garnitură pentru prăjituri.
Brioșele proaspete pot fi preparate rapid.
Pasul 1
Separați albusurile de gălbenușuri. Așezați albușurile la temperatura camerei într-un bol de amestecare și bateți-le până când se îngroașă. Utilizați un mixer electric, la viteză medie. În timp ce bateți ouăle, adăugați zahărul sub formă de pudră și picăturile de suc de lămâie.
Pasul 2
Acoperiti o tavă de cuptor cu o hirtie de pergament. Se toarnă compusul într-o pungă cu scurgere și comprimaț pentru a creea mici porții în formă de oval direct pe tava de cuptor.
Pasul 3
Așezați recipientul în cuptor, pe al doilea raft și apăsați butonul "Trimiteți la cuptor" pentru a trimite toate setările de gătit la cuptor sau selectați "Plan" pentru a găti când doriți.
Funcția de încălzire convențională. Temperatură: 115 °. Timp de gătit: 6000 sec. În continuare: opriți.
Așezați recipientul în cuptor, pe cel de-al doilea raft. Selectați funcția de încălzire convențională. Temperatură: 115 °. Timp de gătire: 100 min.
Închideți
De unde să cumpărați