Tavola disegno 1Fill 1Confirm_flagIcon/Appliance/Cooking/LittleIcon/Appliance/Cooling/LittledownloadFill 1Info_textWASHING MACHINEFill 1Tavola disegno 1Risorsa 1Icon_searchIcon_searchwellbeing
Brioșele cu lămâie & bureți cu caș yuzu ale jemmei

Brioșele cu lămâie & bureți cu caș yuzu ale jemmei

"O combinație dulce de burete de lămâie pufos, cu caș și cremă de unt cu lămâie, acoperită cu flori decorative comestibile - preferatul meu!"

545 kcal, 31,4 g grăsime (18,2 g saturat), 5,9 g proteine, 64,2 g carbohidrați, 48,5 g zahăr, 0,3 g sare, 0,6 g fibre.

  • TIMP DE PREGATIRE : 1 oră 30 minute, plus răcire

Ingrediente

  • BRÂNZĂ (CAȘ)
  • 6 ouă mari
  • 110g zahăr pudră de
  • 60ml suc de yuzu (tipul îmbuteliat este perfect sau schimbați cu sucul de lime)
  • 1 lămâie
  • 60g unt nesărat (rece)
  • BUREȚI
  • 375g unt nesărat moale, plus extra pentru ungere (la temperatura camerei)
  • 375g făină de fermentație, plus extra pentru tapare
  • 375 g pudră de zahăr
  • 6 ouă mari
  • 5 lămâi
  • 1⁄4 linguriță extract de vanilie
  • CREMĂ DE UNT
  • 150 g unt nesărat (la temperatura camerei)
  • 1⁄2 o lămâie
  • 340g zahăr pudră

Preparare

Pasul 1
Pentru a face cașul de brânză, separați 5 ouă (păstrați albușurile pentru a face bezele într-o altă zi), adăugând gălbenușul într-un castron rezistent la căldură, apoi spargeți oul rămas.

Pasul 2
Adăugați sucul yuzu și zahărul, introduceți coaja de lămâie tăiată fin și stoarceți sucul, apoi introduceți într-o tigaie cu apă ușor fierbinte la căldură scăzută.

Pasul 3
Amestecați ușor cu un tel rotund în timp ce se încălzește – continuați să amestecați mereu până când amestecul începe să se îngroașe (la aproximativ 10-12 minute) - vă îndreptați spre etapa următoare-de întărire, când cașul coboară de pe tel, dar rămâne ferm deasupra și dedesupt și nu se topește. Îndepărtați de la foc.

Pasul 4
Tăiați mărunt și se adaugați untul rece, apoi amestecați până se topește. În timp ce este încă fierbinte, dați printr-o o sită și acoperiți, apoi răciți. Așezați-l în frigider cât este necesar.

Pasul 5
Preîncălziți cuptorul la 170oC ventilare / 375oF / gaz 5. Ungeți și pregătiți prăjiturile tip sandviș în cupe speciale de tablă pentru brioșe de 3 x 20 cm și tapați lateralele cu făină.

Pasul 6
Pentru a face bureții, introduceți untul și zahărul într-un castron mare, apoi bateți cu un mixer electric timp de 5 minute sau până când amestecul devine palid și pufos.

Pasul 7
Spargeți ouă unul câte unul, amestecând bine cu telul înainte de a-l adăuga pe următorul. Adăugați treptat coaja de lămâie.

Pasul 8
Cerneți făina în amestec și pliați, dar nu amestecați prea mult în această etapă.

Pasul 9
Încorporați sucul de la o lămâie, adăugați extractul de vanilie și pliați ușor.

Pasul 10
Împărțiți amestecul egal în cupele speciale de coacere, netezindu-l cu un cuțit plat.

Pasul 11
Coaceți prăjiturile timp de 22 până la 25 de minute sau până când amestecul introdus se dezlipește ușor de pe cupe, apoi lăsați-le la răcit pe un suport de metal.

Pasul 12
Pentru a face crema de unt, bateți untul cu un mixer electric timp de 4 până la 5 minute sau până când amestecul devine palid și neted.

Pasul 13
Cerneți zahărul pudră într-un castron mare, apoi adăugați untul în două etape, bătându- le bine între ele.

Pasul 14
Vărsați treptat sucul de lămâie și bateți timp de încă 3 până la 5 minute sau până când devine aproape alb. Acoperiți până când este gata de utilizare.

Pasul 15
Odată ce prăjiturile s-au răcit, utilizați un cuțit ascuțit pentru a tăia vărfurile a două dintre prăjituri pentru a face suprafețele frumoase și plate.

Pasul 16
Așezați unul dintre bureții tăiați pe o farfurie de servire sau pe un vas de tort, fixându-l dedesubt cu un bob de cremă de unt.

Pasul 17
Scurgeți cremă de unt în puncte mici în jurul buretelui (aceasta va acționa ca o barieră pentru cașul dvs.). Scurgeți un punct mare în centru, apoi scurgeți un cerc de puncte între punctul central și cercul dvs. exterior - acesta va crea două canale circulare pentru cașul dvs.

Pasul 18
Scurgeți cașul în canale, apoi puneți cel de-al doilea burete deasupra și repetați.

Pasul 19
Fixați deasupra și buretele rămas, tapați ușor cu zahăr glazurat, apoi decorați cu flori comestibile. Serviți cu o ceașcă de ceai.