Aceste coaste de miel la grătar cu sos de mentă sunt un fel de mâncare tipic grecesc. Iar placa exclusivă Crisp pe care vor fi gătite va conferi cu ușurință moliciune cărnii.
Primul lucru pe care îl pregătiți este sosul de mentă: usturoiul tocat, uleiul, sucul de lămâie, menta, sarea și piperul. Apoi puneți coastele pe placa Crocantă (Crisp), presărați cu sosul de mentă și coaceți în cuptor pentru câteva minute. Un sfat suplimentar: puteți servi cu câteva cuișoare de lămâie mărunțite.
Pasul 1
Se toarnă ulei, suc de lămâie, mentă tocată, sare și piper într-un castron.
Pasul 2
Așezați cotletele de miel pe plăcuța exclusivă Crisp și presărați-le cu sosul de mentă.
Pasul 3
Așezați placa Crisp în cuptorul cu microunde. Selectați funcția Crisp cu nivelul puterii Automate. Timp de preparare: 19 min.
Închideți
De unde să cumpărați