Una dintre cărnurile cele mai gustoase, coastele de miel sunt principalul fel de mâncare elegant sau soluția prietenoasă pentru o reuniune familială plăcută.
Pentru a pregăti coastele de miel, curățați mai întâi carnea de orice exces de grăsime, apoi marinați-o cu ierburi, ulei, sare și piper. Creați o bază de cartofi într-o tigaie și așezați coastele marinate peste cartofi și apoi începeți prepararea în cuptor. Un sfat suplimentar: serviți presărând semințe de coriandru pentru o coacere proaspătă și crocantă.
Pasul 1
Curățăți și tocați bine usturoiul. Curățați rozmarinul și separați vârfurile de tulpină. Apoi, curățați frunzele de salvie și mărunțiți-le. Puneți toate ierburile aromatice într-un vas de amestecare și mixați-le împreună cu uleiul de măsline, sarea și piperul roz.
Pasul 2
Așezați întreaga carne rumpsteak într-o tavă de cuptor. Vărsați marinada peste ea și lasați astfel timp de aproximativ două ore. În cele din urmă, este gata de gătit.
Pasul 3
Așezați recipientul în cuptor, pe al doilea raft și apăsați butonul "Trimiteți la cuptor" pentru a trimite toate setările de gătit la cuptor sau selectați "Plan" pentru a găti când doriți.
Funcția de încălzire convențională. Temperatură: 180 °. Timp de gătit: 1800 sec. În continuare: opriți.
Așezați recipientul în cuptor, pe cel de-al doilea raft. Selectați funcția de încălzire convențională. Temperatură: 180 °. Timp de gătire: 47 min.
Închideți
De unde să cumpărați