Frigărui din porc cu ananas

Frigărui din porc cu ananas

O rețetă colorată cu gust asiatic într-o variantă delicioasă cu legume și ghimbir. Serviți ca un aperitiv sau ca un fel principal, împreună cu orez fiert.

Pregătiți emulsia cu ananas într-un blender și o sezonați cu unt, mărar, ghimbir, sare și piper. Marinați carnea de porc în această emulsie și mixați frigăruile cu legume. Coaceți în cuptor și serviți cu bază de gătit. Un sfat suplimentar: o lingură de lapte de nucă de cocos adăugată la baza de gătit când serviți.

  • TIMP DE GĂTIRE : 25 min
  • TIMP DE PREGATIRE : 20 min
  • DIFICULTATE : Medie
Ingrediente
  • 400 g Cotlete de porc
  • 380 g Ananas
  • 80 g Dovlecei
  • 70 g Piper roșu
  • 70 g Piper galben
  • 8 Roșii cherry
  • 8 g Ghimbir proaspăt
  • 12 g Unt
  • 8 g Mărar
  • Piper
  • Sare
Ingrediente - Frigărui din porc cu ananas
Preparare
Preparare - Frigărui din porc cu ananas

Pasul 1
Îndepărtați coaja de ananas, apoi tăiați-o în bucăți mici, puneți-le într-un pahar înalt și amestecați până când obțineți un amestec neted. Se filtrează amestecul cu o sită și se toarnă sucul într-o tavă de cuptor. Adăugați untul topit, mărarul curățat și mărunțit și ghimbirul ras. Se amestecă cu precizie.

Pasul 2
Curățați și tăiați dovleceii, ardeii și roșiile cherry în cuburi mici. Îndepărtați părțile grase din carnea de porc, apoi tăiați-le în cuburi mici. Acum, așezați frigăruile prin alternarea cărnii cu legumele. În cele din urmă, puneți frigăruile într-o tavă de patiserie și stropiți-le cu emulsia de ananas.

Pasul 3
Așezați recipientul în cuptor, pe al treilea raft și apăsați butonul "Trimiteți la cuptor" pentru a trimite toate setările de gătit la cuptor sau selectați "Plan" pentru a găti când doriți. Funcția de încălzire convențională. Temperatură: 200 °. Timp de gătit: 1500 sec. În continuare: opriți. Așezați recipientul în cuptor, pe cel de-al treilea raft. Selectați funcția de încălzire convențională. Temperatură: 200 °. Timp de gătire: 25 min.

Închideți

De unde să cumpărați