Gulașul este un fel de mâncare tipic maghiar, destul de gustos, care necesită întotdeauna un timp de gătit lung, dar datorită cuptorului cu microunde, timpul este redus foarte mult.
Nu este dificil să pregătiți gulașul. Pur și simplu tăiați carnea și legumele în cuburi mici și combinați toate ingredientele rămase într-un recipient adecvat pentru coacerea la microunde, apoi începeți să gătiți timp de doar 20 de minute. Un sfat suplimentar: preparați această rețetă tradițională mai modern, cu cimbru și ardei iute afumat.
Pasul 1
Tăiați carnea în cuburi, tăiați bine ceapa și vărsați ambele ingrediente într-un castron corespunzător coacerii la microunde, cu unt și 1 lingură de făină.
Pasul 2
Spălați ardeii și roșiile, îndepărtați marginea superioară și semințele și tăiați în cuburi mici. Morcovii și cartofii trebuie să fie curățați și tăiați în cuburi. Se adaugă legumele și condimentele, se varsă bulionul în castron și se amestecă.
Pasul 3
Așezați recipientul în cuptorul cu microunde. Selectați funcția Cuptor cu microunde cu putere de 750 W. Timp de gătire: 18 min.
Închideți
De unde să cumpărați