Simbol al bucătăriei braziliene, churrasco se realizează din multe bucăți de carne diferite, dar picanha sau carnea de vită este considerată cea mai bună și cea mai valoroasă.
Primul pas pentru a pregăti churrasco picana este de a face marinata cu ulei, sare, piper, rozmarin si salvie tocată. Odată condimentată, se procedează la coacerea în cuptor la temperatură medie. Un sfat suplimentar: serviți cu un suc de lime și o presă de sare grunjoasă.
Pasul 1
Curățăți și tocați bine usturoiul. Curățați rozmarinul și separați vârfurile de tulpină. Apoi, curățați frunzele de salvie și mărunțiți-le. Puneți toate ierburile aromatice într-un vas de amestecare și mixați-le împreună cu uleiul de măsline, sarea și piperul roz.
Pasul 2
Așezați întreaga carne rumpsteak într-o tavă de cuptor. Vărsați marinada peste ea și lasați astfel timp de aproximativ două ore. În cele din urmă, este gata de gătit.
Pasul 3
Așezați recipientul în cuptor, pe al doilea raft și apăsați butonul "Trimiteți la cuptor" pentru a trimite toate setările de gătit la cuptor sau selectați "Plan" pentru a găti când doriți.
Funcția de încălzire convențională. Temperatură: 180 °. Timp de gătit: 1800 sec. În continuare: opriți.
Așezați recipientul în cuptor, pe cel de-al doilea raft. Selectați funcția de încălzire convențională. Temperatură: 180 °. Timp de gătire: 47 min.
Închideți
De unde să cumpărați