Vaca Asado este un fel de mâncare tipic argentiniană, sosul Chimiccuri care o însoțește în timpul gătitului îi conferă o aromă puternică și savuroasă. Tradiția este să fie servită pe o farfurie păstrată la cald pe cărbune: acasă, puteți încălzi vasul de servire în cuptor pentru câteva minute înainte de servire.
Pregătiți marinada pentru carne și folosiți-o pentru a asezona bucățile tăiate de vițel. În timp ce gătiți carnea în cuptor, începeți să preparați sosul chimiccuri cu care se va servi carnea tăiată. Un sfat suplimentar: adăugați câteva linguri de oțet de mere la sosul chimion pentru o notă proaspătă și strălucitoare.
Pasul 1
Așezați pieptul de vitel într-o tigaie și lăsați-l să absoarbă sucul de lămâie. Adăugați niște usturoi decojit, rozmarin și salvie (curățați-o mai întâi). Lăsați-o astfel timp de cel puțin 20 de minute.
Pasul 2
Pentru a vă pregăti sosul chimicurri, trebuie să decojiți și să mărunțiți usturoiul rămas, ardeiul iute, ceapa de primăvară curățată, pătrunjelul și oregano. Puneți toate ingredientele într-un vas de amestecare, apoi adăugați chimenul și oțetul de mere. În cele din urmă, adăugați uleiul de măsline și amestecați bine totul.
Pasul 3
Odată ce carnea este marinată, puneți-o pe o tavă de cuptor în care ați picurat ulei. Sosul chimiccuri va fi servit cu carnea dvs. Asada.
Pasul 4
Așezați recipientul în cuptor, pe al doilea raft și apăsați butonul "Trimiteți la cuptor" pentru a trimite toate setările de gătit la cuptor sau selectați "Plan" pentru a găti când doriți.
Funcția de încălzire convențională. Temperatură: 165 °. Timp de gătit: 3300 sec. În continuare: opriți.
Așezați recipientul în cuptor, pe cel de-al doilea raft. Selectați funcția de încălzire convențională. Temperatură: 165 °. Timp de gătire: 55 min.
Închideți
De unde să cumpărați